30 април 2011

Крем сирене с пресен лук

Продукти:

250 гр. крема сирене
1к.ч. настъргано сирене
1стрък пресен чесън нарязан на ситно
3с.л. зехтин
1ч.ч. ситно нарязан пресен лук
чер пипер
сол

Приготвяне:

Разбъркваме крем сиренето с настъргано сирене,3с.л. зехтин,
чер пипер и сол.
Прибавяме нарязания на ситно пресен лук и пресен чесън.Объркваме добре.

Опитах и със разбита с растителна мазнина извара.Получи се също много добре.

Идеята е от Диди .
Направих някои промени съобразно наличните продукти.Получи се с чудесен вкус.

2 коментара:

Dani Dineva каза...

Ех, тази разядка направо да си я намажеш на филийката. Супер ми звучи, ще я направя в най-скоро време. Поздрави!

Nanita каза...

Дани,известно време изключвам маслото от менюто и изварата го замести достойно.Варианти колкот искаш на разядки и топеници.Сърдечни благодарности за хубавите думи!
Спорна и усмихната седмица!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB