tag:blogger.com,1999:blog-8056010710183231390.post5374531134590264192..comments2023-11-20T17:43:26.076+02:00Comments on Nanita: Медени мъфини с тиква без захарNanitahttp://www.blogger.com/profile/02750770166245086689noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8056010710183231390.post-11824036908508456282016-03-16T17:29:19.895+02:002016-03-16T17:29:19.895+02:00Здравей Ива!Може би тестото е с по-малка плътност ...Здравей Ива!Може би тестото е с по-малка плътност или копчетата са големи.Моите са с диаметър 2-3мм./по скоро са "капки" отколкото "копчета".Ако са по-големи може да ги разполовиш.Може също да разпределиш по една супена лъжица във формите и останалото тесто да объркаш със шоколадови копчета.Не ми се е случвало досега.Предполагам при мен е с по-голяма плътност тестото/както би трябвало да е при мъфините/.Поздрави!Nanitahttps://www.blogger.com/profile/02750770166245086689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8056010710183231390.post-61167572324333332752016-03-16T16:15:17.739+02:002016-03-16T16:15:17.739+02:00Когато слагам тези "шоколадови копчета" ...Когато слагам тези "шоколадови копчета" в тестото, винаги ми остават на дъното... Някакъв съвет как да останат равномерно из цялото кексче?Иваhttp://bigprint.bg/noreply@blogger.com