19 май 2010

Баба Гануш



Продукти:

2бр. патладжани
3с.л. сусамов тахан
2с.л. лимонов сок
3скл. счукан чесън
чер пипер
сол

Приготвяне:

Опичаме патладжаните и оставяме покрити около 20мин. да се задушат.Обелваме и намачкваме.Прибавяме 3с.л. сусамов тахан,
и 2с.л. лимонов сок,3скл. счукан чесън,чер пипер и сол.
Объркваме добре и прибираме в хладилник.


Предложеннето е на Mentha.

1 коментара:

Анонимен каза...

Защо е толкова бял този патладжан на снимката?
И малко зехтин, хич няма да навреди :-)

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB