Продукти:
3-4бр.печени червени чушки/големи/
1бр. жълтък
1к.ч. натрошено сирене
3с.л. хлебни трохи/галета/
2стр. нарязан на ситно пресен лук
1 скилидка чесън/нарязан на ситно/
1к.ч. нарязан магданоз
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарязваме обелените печени чушки на много ситно или смиламе в блендер на по-едри парченца..Прибавяме 1бр. жълтък,1к.ч. натрошено сирене,3с.л. хлебни трохи/галета/ ,2стр. нарязан на ситно пресен лук,1 скилидка чесън/нарязан на ситно/ и 1к.ч. нарязан магданоз.Поръсваме със сол и черен пипер на вкус.Объркваме добре и оставяме в хладилник за около 30мин./да се спои сместа/.С помощта на лъжица изсипваме от сместа в загрята мазнина и пържим от двете страни.
Поднасяме с млечно-чеснов сос с копър.
Благодаря на
Елидраг и
Пепи
за чудесното предложение.