Продукти:
2бр. пилешки филета/300-400гр.
150гр. гъби
2ч.ч. чеснови крутони
ементал
1бр. яйце
1ч.ч. заквасена сметана
3/4ч.ч. прясно мляко
80-100гр. Гуада или друго твърдо сирене/кашкавал
1к.л. къри
чер пипер
сол
магданоз за поръсване
Приготвяне:
Измиваме и нарязваме пилешкото филе на хапки.Запържваме в растителна мазнина до побеляване.Прибавяме нарязаните гъби и оставяме10-15мин.да се задуши.Добавяме 2ч.ч чеснови крутони,Гауда на кубчета,объркваме,поръсваме с 1к.л. къри,чер пипер и сол.Прехвърляме в подмазана с краве масло тавичка.
Разбъркваме яйцето,1ч.ч. заквасена сметана и
3/4ч.ч. прясно мляко в купа и заливаме пилешките хапки.Печем в загрята фурна.
Поръсваме с магданоз
22 ноември 2010
Абонамент за:
Публикации (Atom)