Продукти:
3бр. средно големи тиквички
2бр. яйца
1к.ч. царевично брашно
2стр. пресен лук нарязан на ситно
1скл. счукан чесън
риган
сол
150гр. топено сирене
1ч.ч. настърган кашкавал
Приготвяне:
Измиваме и разрязваме тиквичките по дължина на четири.Нареждаме в подмазана с мазнина тавичка,посоляваме и печем до омекване.
Прехвърляме в блендер и смиламе.
Добавяме 2бр. яйца,1к.ч. царевично брашно,2стр. пресен лук нарязан на ситно,1скл. счукан чесън ,риган ,сол и объркваме.
Намазняваме тавичка /с диаметър 24см./ и прехвърляме сместа в нея .Подравняваме.Печем в силно загрята фурна до леко зачервяване.
Нареждаме резени топено сирене,поръсваме с настърган кашкавал,риган и запичаме.
1к.ч.=100мл
1ч.ч.=200мл
Идеята от тук
18 юни 2012
Абонамент за:
Публикации (Atom)