Продукти:
600гр. мляно месо/свинско,телешко 50/50/
1бр. яйце
1к.ч. мокри хлебни трохи
1глава настърган лук
2бр. сварени яйца нарязани на четири
2бр. кисели краставички нарязани на две
2бр. моркови нарязани на две
1к.ч. нарязан магданоз
100гр. кашкавал нарязан по дължина
чер пипер
сол
галета за поръсване
кашкавал за поръсване
Приготвяне:
Омесваме мляното месо с 1бр. яйце,1к.ч. мокри хлебни трохи,1глава настърган лук,1к.ч. нарязан магданоз,чер пипер и сол.Разстиламе върху намазнена хартия за печене във форма на правоъгълник.Нареждаме яйцата,кашкавал,кисели краставички и моркови.Завиваме рулото,като "шева" трябва да отдолу и прехвърляме в тавичка.
Поръсваме с галета.
Печем в загрята фурна.Когато рулото се зачерви поръсваме с кашкавал и връщаме във фурната за 7-8мин докато кашкавала порозовее.