Продукти:
3бр. пилешки филета/около 400гр./
100гр. бирен фъстък
2-3скл. чесън
2бр. печена червена чушка
1/2ч.ч. прясно мляко
1/2ч.ч.готварска сметана
1ч.ч. пилешки бульон/или гореща вода/
1ч.л. джинджифил
магданоз
сол
Приготвяне:
Слагаме бирения фъстък и чесъна в блендер.Пускаме няколко пъти докато се натроши.Прибавяме половината от прясното мляко,половин нарязан на едро печен червен пипер и малко магданоз.Пускаме няколко пъти блендера на "пулс".Получава се паста.Доливаме и останалото прясно мляко и объркваме.
1ч.ч.=250мл.
Идеята за това ястие е от списание Good Food,но там беше представено с фъстъчено масло.
0 коментара:
Публикуване на коментар