Продукти:
6бр.големи гъби
200гр. извара
1глава стар лук
6-7бр. сушени домати
100гр. кашкавал
3скл. чесън
краве масло
щипка риган
магданоз
чер пипер
сол
кашкавал за поръсване
Приготвяне:
Измиваме гъбите и отстраняваме пънчетата.Посоляваме ,поръсваме с чер пипер и нареждаме в тавичка.Върху всяка гъба слагаме малко парченце краве масло.Печем в загрята фурна около 10мин.
През това време нарязваме пънчетата на гъбите и лука.Пържим в загрята мазнина 7-8мин.
Объркваме с 200гр. извара,100гр. настърган кашкавал,нарязани мариновани сушени домати,чесън и подправки.Объркваме добре и напълваме гъбите.Печем до полуготовност.
Поръсваме с настърган кашкавал и допичаме до зачервяване на кашкавала.
Broccoli Cheese Balls
Преди 7 часа
0 коментара:
Публикуване на коментар