Продукти:
10бр. обикновени бисквити
2ч.ч. сварена или печена тиква
10бр. фурми
3с.л. мусковадо
1п. крем Оле ванилия
400мл прясно мляко
орехи за поръсване.
Приготвяне:
Слагаме 10бр. бисквити в найлонов плик и натрошаваме с точилка.
Пюрираме тиквата още гореща и смесваме с 10бр. нарязани на ситно фурми и 3с.л. мусковадо.
Приготвяме крем Оле според начина указан на опаковката.
На дъното на купичка за крем или чаша слагаме 2с.л. натрошени бисквити.
Разпределяме пюрето от тиква.
Поръсваме с останалите бисквити.
Разпределяме приготвения крем Оле.
Поръсваме с орехи.
Оставяме на стайна температура за няколко часа,след което прибираме в хладилник.
1ч.ч.=250мл
За 6бр. чаши
Gingerbread & Speculoos cake
Преди 16 часа
0 коментара:
Публикуване на коментар