26 март 2009
Пилешко филе със сусам и картофен чипс
Продукти:
700-800гр. пилешко филе
1кг. картофи
3/4к. кисело мляко
1к. майонеза "Краси"
1к.ч. нарязан пресен лук
3с.л. сусам
1к.ч. праз/нарязан/
1к.л. къри
чер пипер
сол
Приготвяне:
Пилешкото филе се нарязва на късчета.Измитите и обелени картофи нарязваме на чипс.Във голяма купа разбъркваме киселото мляко,майонезата,сусама и подправките.Към тях прибавяме пилето и картофите.Всичко се обърква добре и се прибира в хладилник за около 30мин.Намасляваме тавичката и изсипваме сместта в нея.Печем на 200-220градуса.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар