25 януари 2010

Пилешка кавърма с яйца на тиган



Продукти:

400-500гр. пилешко филе нарязано на парчета
2глави голям лук нарязан на шайби
1бр.морков нарязан на кубчета
8-9бр. печен пипер/обелен и нарязан/
4бр. яйца
червен пипер
чер пипер
сол

Приготвяне:

Слагаме в купа нарязания лук.Поръсваме със сол и намачкваме.
Запържваме лука и пилешкото филе.Поръсваме с червен пипер и прибавяме нарязания печен пипер.Оставяме да се пържи докато изври соса на пипера.
Разбъркваме яйцата със сол и заливаме .Разбъркваме,слагаме капак на тигана и изключваме котлона.Оставяме да се стегнат яйцата.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB