28 януари 2010

Печени ребра в билкова коричка



Продукти:

1кг. свински ребра
2с.л прясно мляко
3с.л. зехтин
1с.л. червен пипер
1с.л. босилек
1ч.л. риган
1ч.л. кориандър
4с.л. горчица
4с.л. галета
3скл. счукан чесън
1ч.л. сол
чер пипер


Измиваме и нарязваме свинските ребра на порции.Останалите продукти смесваме в купа и разбъркваме докато се получи кашичка.Намазваме ребрата и нарежддаме върху подмазана със зехтин тавичка.Покриваме с фолио.Печем в загрята фурна.След около един час махаме фолиото и оставяме да се запекат.

Идеята е от тук

4 коментара:

fedora каза...

Ароматни и апетитни изглеждат. Имаме едни телешки във фризера, ще пробвам с тях рецептата (макар свинското повече да ми е на сърце :)))
Лека вечер :)

Ala Oancea каза...

Very nice looking and I imagine they have a great taste ;)

Bla каза...

Хищници!

Nanita каза...

fedora,Ala,сърдечни благодрности!Хубав ден!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB