22 март 2009

Пилешки дробчета на фурна











Продукти:

1кг. пилешки дробчета
0.300гр гъби
½ стрък праз
1конс..домати от 0.700гр
1скл.чесън
1ч.л червен пипер
чер пипер
сол
магданоз

Приготвяне:

Дробчетата се размразяват и измиват много внимателно.Доматената консерва се слага в тенжера и се вари докато водата изври.Дробчетата се слагат във вряла вода и след като излезе пяната на повърхността се изваждат от водата.Запържва се праза,слага се червения пипер леко да се пръжне и той.Прибяват се дробчетата,гъбите,морковите и доматите.Всичко се обърква добре и се изсипва в тавичка.Залива се с гореща вода.Пече се до готовност.Накрая се слагат подправките и се обърква добре.Фурната се изключва и ястието се оставя още около 10 мин.във нея.
По желание може да поръсите със настърган кашкавал и да го оставите да се позапече.

3 коментара:

Анонимен каза...

Рецептата е страхотна и лесно изпълнима. Много вкусни дробчета се получиха. Всички на масата ги харесаха много. Благодаря!

Nanita каза...

Радвам се,че са се харесали!Поздрави!

Анонимен каза...

receptata zvu4i 4udesno oba4e pri produkti ne pi6e da ima morkovi a pri progotviane pi6e 4e dobaviame morkovi.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB