22 март 2009
Пилешки дробчета на фурна
Продукти:
1кг. пилешки дробчета
0.300гр гъби
½ стрък праз
1конс..домати от 0.700гр
1скл.чесън
1ч.л червен пипер
чер пипер
сол
магданоз
Приготвяне:
Дробчетата се размразяват и измиват много внимателно.Доматената консерва се слага в тенжера и се вари докато водата изври.Дробчетата се слагат във вряла вода и след като излезе пяната на повърхността се изваждат от водата.Запържва се праза,слага се червения пипер леко да се пръжне и той.Прибяват се дробчетата,гъбите,морковите и доматите.Всичко се обърква добре и се изсипва в тавичка.Залива се с гореща вода.Пече се до готовност.Накрая се слагат подправките и се обърква добре.Фурната се изключва и ястието се оставя още около 10 мин.във нея.
По желание може да поръсите със настърган кашкавал и да го оставите да се позапече.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
3 коментара:
Рецептата е страхотна и лесно изпълнима. Много вкусни дробчета се получиха. Всички на масата ги харесаха много. Благодаря!
Радвам се,че са се харесали!Поздрави!
receptata zvu4i 4udesno oba4e pri produkti ne pi6e da ima morkovi a pri progotviane pi6e 4e dobaviame morkovi.
Публикуване на коментар