18 май 2009
Маринована скумрия на скара
Продукти:
4бр.филе от скумрия
за маринатата:
3с.л. захтин
3с.л. лимонов сок/или ябълков оцет/
1к.ч. бира
1к.ч. нарязан пресен лук
1к.л. сол
чер пипер
Приготвяне:
Измиваме и отцеждаме добре филетата.Във купичка объркваме всичките продукти за маринатата.Нареждаме филетата в тавичка и ги заливаме с маринатата.Оставяме да престоят около час.Загряваме скарата или грил тигана.Намазваме с мазнина и поставяме филетата с кожата надолу.Печем от двете страни.Поднасяме с варени картофи и резен лимон.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
2 коментара:
A me lo sgombro piace molto!!! e questo è molto invitante!!! ciao
Federica,удоволствие е да чуеш хубави думи от кулинар като теб!
Публикуване на коментар