23 август 2010

Летни награди



В разгара на лятото получих няколко невероятни награди .Приемам ги с вълнение и благодарност.Първите две са от
Ина.
Искрени благодарности за приятелския жест.За мен е удоволствие да посещавам блога ти,а наградата много ме зарадва.













Следващите две награди са от Lety.Зарадва ме вниманието ти към моя блог.Радвам се когато те посещавам от вкусните предложения,които намирам в блога ти.














От своя страна искам да предам наградите на :

Вероника,Диди , Мони ,Станимира ,
LaMartinia
Лулу
Nana
Kali

7 коментара:

Станимира каза...

Нанита, честито за наградите! Заслужени са. Аз самата като започвах блога си, някак си попаднах на твоя блог и като видях колко рецепти има при теб и всяка така сияйно заснета си казах, "Боже, ама те хората много професионално подхождат! Аз ще започна така малко по малко по моя начин, пък каквото стане" Радвам се, че и моят начин ти е харесал :). Поздрави и много хубави преживявания в кухнята и с блога ти пожелавам!

Didi Bunova каза...

Честито и от мен!Наистина напълно заслужени,защото имаш толкова богата колекция и то все вкусни,добре обяснени и снимани рецепти!Възхищавам ти се на енергията и ентусиазма,с които водиш блога си!
Благодаря за наградата и сърдечни поздрави!
:)

LaMartinia каза...

Нанита, освен, че рецептите ти са много и разнообразни, са добре обяснени, подредени, ясно категоризирани и много сполучливи. Лично съм се убедила, изпробвайки ги нееднократно. Продължавай в същия дух!
И благодаря за наградата!:-)

Nanita каза...

Благодаря ви за милите думи!Признавам,че ентусиазма ми е свързан със всички,които посещават и харесват блога ми.Именно това одобрение ме кара да записвам и снимам ястията,които правя.
Благодаря ви!

Ginger Cookies каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Ginger Cookies каза...

Нанита , съвсем случайно видях , че имам награда от теб и страшно се развълнувах ! :)) Благодаря ти от сърце! Това е първата награда , която получавам за блога си , и както и в моята музикална кариера , така и тук усещам, че първата награда е най - вълнуващата! :)))))
Моля те, да ме насочиш какво трябва да направя и аз - как да си върна жеста , кое от тези красиви банерчета мога да сложа в блога ми , изобщо , всяка помощ с информация ще ми е ценна ,защото наистина за мен това е нещо ново! :))
Отново сърдечно ти благодаря за страхотния подарък ! :)))

Искам да ти честитя наградите , ти заслужаваш още много подобни признания , заради страхотните ти умения ! :))
Вероника :)))

Paula каза...

I love your blog!

This looks so delicious!

Have a nice time!
Paula

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB