Продукти:
500гр пилешко бон филе
1/4 ч.л.смлян черен пипер
1/8 ч. л. сол
1глава лук нарязан на ситно
1 ч.ч. бира
4с. л.соев сос
1 с. л. дижонска горчица
1 с. л. мед
нарязан на ситно магданоз
Приготвяне:
Измиваме и нарязваме пилешкото филе.Оставяме да се отцеди.Поръсваме със сол и чер пипер.Леко разбъркваме..Загряваме мазнина и изпържваме пилешкото месо от двете страни.
Изваждаме пилето от тигана и оставяме настрана .
Запържваме лука докато стане прозрачен.Смесваме бирата,меда,дижонската горчица и соевия сос.Прибавяме към лука и оставяме да заври.
Добавяме пърженото пилешко месо и готвим докато се изпари половината сос.
Поръсваме с магданоз и сервираме.
Адаптирано от тук
Dakgangjeong
Преди 8 часа
2 коментара:
Чудесна рецепта, поздравления и успех с блога!
Благодаря!
Публикуване на коментар