08 юни 2009


Продукти:

8-9бр. зелен пипер/около един килограм/
2бр. яйца
1 1/2ч.ч. натрошено сирене
1бр. голям домат
1/2ч.ч. нарязан пресен лук
1к.ч. нарязан магданоз
1/2к.л. сол
растителна мазнина

Приготвяне:

Измиваме пиперките,отрязваме дръжката и махаме семките.От домата отрязваме 8-9бр,кръгчета /колкото броя е пипера/.Останалия домат нарязваме на кубчета.Във купа слагаме натрошеното сирене,разбитите яйца,нарязания лук,нарязания домат,магданоза и солта.Объркваме добре.С тази смес пълним пресния пипер.На всеки пипер слагаме по едно капаче от домат.Пържим пипера в гореща мазнина,като захлупваме тигана с капак.Обръщаме го от всички страни,за да се изпържи добре.

1ч.ч=250мл.
1к.ч.=120мл

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB