23 юли 2009
Пълнозърнест ръжен хляб с кашкавал
Продукти:
320мл. вода
3с.л. захтин
3/4ч.л. сол
1/2ч.л. захар
1ч.ч. кашкавал
2ч.ч. пълнозърнесто ръжено брашно
2ч.ч. бяло брашно
1ч.ч. типово брашно
1 1/2ч.л. суха мая
Приготвяне:
Слагаме последователно в машината водата,зехтина,солта,захарта,кашкавал,брашната и сухата мая.Пускаме машината на програма 3ч.42мин.
След като се изпече,изваждаме хляба от машината за хляб и завиваме с кърпа.
1ч.ч.=200мл.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар