23 юли 2009

Пълнозърнест ръжен хляб с кашкавал



Продукти:

320мл. вода
3с.л. захтин
3/4ч.л. сол
1/2ч.л. захар
1ч.ч. кашкавал
2ч.ч. пълнозърнесто ръжено брашно
2ч.ч. бяло брашно
1ч.ч. типово брашно
1 1/2ч.л. суха мая


Приготвяне:

Слагаме последователно в машината водата,зехтина,солта,захарта,кашкавал,брашната и сухата мая.Пускаме машината на програма 3ч.42мин.
След като се изпече,изваждаме хляба от машината за хляб и завиваме с кърпа.

1ч.ч.=200мл.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

©2009 Nanita | by TNB