22 ноември 2009
Дип с бял боб
Продукти:
3ч.ч. сварен бял боб
1к.ч. смлян сухар или хлебни трохи
2с.л. вода
1к.ч. зехтин
1к.ч. нарязан магданоз
3-4скл. нарязан чесън
2с.л лимонов сок
щипка червен лют пипер по желание
риган сол
Приготвяне:
Поръсваме смления сухар с вода.Слагаме в блендера мокрия сухар,сварения боб,зехтин,магданоз,чесън и лимонов сок.Пускаме блендера няколко пъти на "пулс",докато се получи хомогенна маса.Прехвърляме в купа.Посоляваме и поръсваме с лют червен пипер.Объркваме и оставяме хладилник за един час.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар